top of page
Search
  • ideaserveis

NOVA WEB IDEA SERVEIS

Updated: Feb 19, 2020

Comencem una nova aventura, i és una aventura que hem de viure plegats. La nostra nova web ens acosta encara més als nostres clients i als que encara han de venir.EXPERIÈNCIA APLICADA A LES NOVES TECNOLOGIES


Apostem per una altra manera de comunicar-nos amb l'Administració, però també amb tu. La immediatesa aporta un valor afegit als serveis que oferim des de fa més de 20 anys.


L'Administració ens reclama dia a dia que estiguem preparats per comunicar-nos amb ella de manera telemàtica. Veient que el futur és ara, apostem per una web més dinàmica i un espai de novetats (com aquest) on podràs saber les últimes novetats, fiscals, jurídiques, laborals... Això sí, sense perdre mai de vista l'atenció personalitzada i presencial que sempre hem i has valorat.


Ja sabeu on som, i ja sabeu que cada vegada més propers. Ens veiem aviat!


#blogging #ideaserveisblog #web #novaweb #nuevaweb

 

NUEVA WEB IDEA SERVEIS


Empezamos una nueva aventura, y es una aventura que debemos vivir juntos. Nuestra nueva web nos acerca aún más a nuestros clientes y a los que todavía tienen que venir.EXPERIENCIA APLICADA A LAS NUEVAS TECNOLOGÍAS


Apostamos por otra manera de comunicarnos con la Administración, pero también contigo. La inmediatez aporta un valor añadido los servicios que ofrecemos desde hace más de 20 años.


La Administración nos reclama día a día que estemos preparados para comunicarnos con ella de manera telemática. Viendo que el futuro es ahora, apostamos por una web más dinámica y un espacio de novedades (como este) donde podrás saber las últimas novedades fiscales, jurídicas, laborales... Eso sí, sin perder nunca de vista la atención personalizada y presencial que siempre hemos y has valorado.


Ya sabéis donde estamos, y ya sabéis que cada vez más cerca. Nos vemos prontoeiem aviat!


#blogging #ideaserveisblog #web #novaweb #nuevaweb

38 views0 comments
bottom of page